Hier kun je met de inlogcode en wachtwoord die je van je leerkracht/docent hebt gekregen inloggen om de vragenlijst in te gaan vullen. Volg de aanwijzingen van je leerkracht/docent goed op.

Let op: Controleer het juiste jaartal en vink de juiste klas aan!! Na de algemene vragen volgt nog een deel vragen die gaan over je leerkracht: Vink hier de juiste leerkracht aan!!! Succes!

Log in met uw inlogcode en wachtwoord. Na het inloggen kunt u uw kind en een leerkracht/docent selecteren waarvoor u de ouderversie in wilt vullen.

Als u nog geen kind of leerkracht kunt selecteren zijn wij nog bezig alles voor u klaar te zetten. Als u over een paar dagen nog steeds geen selectie kunt maken neem dan a.u.b. contact met de school op.

Voor het eerst inloggen?

U dient dan eerst een wachtwoord te genereren.

Hier kun je als leerkracht/docent inloggen met de inlogcode en wachtwoord die je van de beheerder hebt gekregen. Ga naar ‘administratie’ om vervolgens de leerkrachtversie of de SIGA in te gaan vullen en klik op ‘klimaatschaal’ om de resultaten van je klas te bekijken. Raadpleeg de instructie voor leerkrachten/docenten welke bij de downloads staan.

Voor het eerst inloggen?

U dient dan eerst een wachtwoord te genereren.

De beheerder dient de website voor zijn school klaar te zetten.

Inloggen

Problemen met inloggen?

Vanaf nu zijn wachtwoorden hoofdlettergevoelig. Weet u niet meer wat uw wachtwoord precies is, vraag dan een nieuwe aan via de pagina wachtwoord vergeten.

Daarvoor dient u uw e-mailadres in te voeren dat bij ons bekend staat. Heeft u nog een oud account zonder e-mailadres als inlogcode? Dan dient u eerst de schoolbeheerder te vragen uw account aan te passen met uw e-mailadres als inlognaam. Vervolgens kunt u zelf een wachtwoord kiezen.